Mood boards

 

I min nye bog HAVEDESIGN – Fra ide til have lægger jeg vægt på at finde havens overordnet tema. Et tema samler alle elementerne og danner den der “røde tråd”. Men det kan være svært at få styr på temaet mens alle ens drømme og ideer flyver rundt. Der er så uendeligt mange muligheder så det er super godt at få nogle tanker ned på papir og danne et overblik.

Til det er mood boards et fantastisk værktøj. Mood boards er collager. Det er ikke meningen at et mood board skal vise det helt præcise man gerne vil. Man skal blot bruge inspirationsbilleder, farver og billeder af materialer man godt kan li. Man kan lave ligeså mange man vil inden man til sidst udvælger det mood board man er mest vildt med. Og fra nu af så skal alt passe ind med den stemning, udtryk, farver eller andet der er vist på mood boardet. Det er her det hele bliver meget nemmere, for alt hvad der efterfølgende ikke passer ind i mood boardet eller temaet vælges fra.

 

 

                                                                    Udekøkkenet er fra By Logstrup

 

Hvis du ikke står over for et nyt haveprojekt, så prøv at lave et mood board over enten hele din nuværende have eller blot et lille område.

Mood boards er virkelig hyggelige at lege med og måske sætter det nogle nye tanker i gang?

 

 

 

 

Her kan du finde min nye bog:

HAVEDESIGN – Fra ide til have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.