Om mig

Nadia Dyrhoff

Havedesigner

 

 

Er oprindeligt uddannet anlægsgartner med speciale i anlægsteknik og har været i branchen i 16 år. Derudover har jeg taget kurser i havedesign i både Danmark og udlandet.

 

Og så har jeg skrevet bogen “HAVEDESIGN – fra ide til have”

 

 

 

 

 

Jeg har tegnet mange private haver. Små som store, både nye haver og omlægning af gamle haver. Det er meget vigtigt for mig at haven bliver designet til dig som haveejer ud fra dine ønsker og behov.

 

Fra vi tog kontakt til Nadia har processen været fantastisk. Nadia er fuld af gode ideer og inspiration, meget lyttende til vores ønsker og behov, meget pligtopfyldende således at alle aftaler blev holdt til punkt og prikke og processen har været rigtig hurtig.

Nadia er sød til at svare på “alle” vores spørgsmål og vi har generelt følt os i så gode hænder . Muligheden for at Nadia kan komme ud når selv processen med ikke mindre end ca. 400 planter skal placeres giver os en tryghed. Vi kan kun give Nadia vores varmeste anbefalinger.

– Mette, Valby

 

Min egen have er mit frirum hvor jeg leger med forskellige ideer. Jeg ser haven som en del af huset. Et ekstra rum som er fyldt med muligheder. Du er meget velkommen til at besøge min have når jeg i forbindelse med Haveselskabet holder Åben have.

 

Vi har fået hjælp til indretning af vores have af Dyrhoff Havedesign. Vi har hele vejen igennem været meget tilfredse med forløbet, og vil helt sikkert anbefale Dyrhoff Havedesign til andre. Vi har haft have i mange år og brugt en masse penge på planter, som vi så alligevel ikke var helt tilfredse med. Nadia har lyttet til vores ønsker, udarbejdet skitser/planer over haven, kommet med gode ideer, og kom ovenikøbet i lørdags og plantede det hele for os.

Vi er SÅ tilfredse og glæder os til foråret og sommeren, hvor vi rigtigt kan se hvordan haven kommer til at se ud . Vi er sikre på at Nadia har sparet os for mange “fejl køb” på planteskolen.

– Anette, Holbæk

 

Se her hvilke muligheder der er for at komme godt i gang med dit Havedesign.